mandag, april 24, 2006

Vil ikke mer

Hvorfor? Jeg vil ikke vite dette. Det er totalt uinteressant.
Jeg vil ikke lenger bli ufrivillig informert om hva som skjer med Tom Cruise, jentungen hans (Katie), babyen hans, hva ungen heter, hva det navnet betyr, om han har hoppet i en stol, hans gærne religiøse overbevisning eller noe som helst annet som skjer i denne latterlige mannens liv.

Slutt. Nå.

5 Comments:

At 1:43 p.m., Anonymous Anonym said...

Er Katie og Suri egentlig alene?

Tom Cruise har latt forloveden Katie Holmes og sin nyfødte datter Suri være hjemme alene mens han reiser verden rundt og reklamerer for «Mission: Impossible 3».

Det store spørsmålet er om mor og barn egentlig er alene.

Ifølge New York Post har tidligere beboere av det flotte huset i Alpine Lane i Beverly Hills, som Holmes og Cruise nå leier, sagt at det er hjemsøkt!

Hollywood-produsenten Jon Peters – som produserte «Rain Man» der Cruise spilte mot Dustin Hoffman – har tidligere bodd i samme hus. Og det er hans datter Caleigh (17) som har fortalt venner at hun har «hørt lyder i huset».

Ifølge avisen har hun beskrevet luksushuset som «nifst», «hjemsøkt» og «fullt av spøkelser».

Tom Cruise liker ikke å måtte reise fra forloveden Katie Holmes og den nyfødte datteren deres, men kanskje er de ikke alene hjemme i huset? Det hevdes at det spøker der.

 
At 8:18 p.m., Blogger detvaralt said...

Takk skal du ha

 
At 2:37 p.m., Anonymous Anonym said...

men han er jo så kjeeeeeeeeeeeekk.

 
At 4:32 p.m., Blogger Ida said...

Nei, det er han ikke.

 
At 1:16 a.m., Blogger Comrade Arnfinn said...

Hvis du vil og spør pent; så kan det sikkert tenkes at noen vil lage "Tom Cruises historie på tre minutter" til SUs sommerleir! ;)

Evt. kan masse su'ere lage et stort og fint studiehefte til deg om temaet!

 

Legg inn en kommentar

<< Home